Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Bedrijfskledij wasserij

Bedrijfskledij wasserij

U wilt uw bedrijfskledij laten reinigen en bent op zoek naar een deskundige wasserij. In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Easy Wash. Wij zijn een wasserij die gespecialiseerd is in het reinigen van diverse soorten textiel. Van leren kledij tot dekbedden, wij reinigen het voor u!

Laat uw bedrijfskledij reinigen in de wasserij van Easy Wash!

Het reinigen van bedrijfskledij is een zorgvuldig proces. U wilt namelijk een professionele indruk achterlaten en dat houdt in dat uw kleding brandschoon moet zijn. Daarom wilt u de bedrijfskledij laten wassen bij een wasserij die kwaliteit boven kwantiteit heeft staan en u persoonlijke service biedt. Dat bieden wij bij Easy Wash. Als u klant bij ons bent, zien wij u niet als een nummertje, maar kennen wij uw naam en wensen. Ons personeel is erg toegankelijk en beantwoordt al uw vragen.

Professionele Miele wasmachines en drogers

Om uw bedrijfskledij zo goed mogelijk te reinigen maken we in onze wasserij gebruik van de nieuwste Miele Professional wasmachines en drogers. In de wasmachines wordt gebruik gemaakt van soft-care trommels. Deze trommels zorgen ervoor dat er minder water nodig is, uw was nog schoner is en uw kleding of andere was niet slijt. Doordat de machine met deze trommel minder water hoeft te gebruiken, heeft u niet alleen een brandschone was maar denkt u ook nog aan het milieu!

De beste wasmiddelen

Naast goede machines gebruiken we ook goede wasmiddelen. Voor de reguliere was gebruiken we Ariel Professional. Dit is in combinatie met de goede wasmachines van Miele, het ultieme recept voor brandschone was. Als we iets wassen met chemicaliën, gebruiken we de producten van Kreussler Duitsland.

Neem contact op

Wilt u uw bedrijfskledij laten reinigen in onze wasserij? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010-2262470. Of kom langs in onze wasserij! U vindt ons aan de Groene Hilledijk 149 in Rotterdam. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur. Wilt u dat wij uw bedrijfskleding komen ophalen en brengen? Dat is geen enkel probleem! Kies voor persoonlijke service en vakmanschap en laat uw bedrijfskledij door de wasserij van Easy Wash.