Home » Bedrijven

Bedrijven

“Ambachtelijke Textielverzorging”

Uw Tafellinnen, bed- en badlinnen of bedrijfskleding moet er uitstekend uitzien. Goed gewassen, strak gemangeld of geperst, keurig gevouwen, gesorteerd en verpakt. Geheel volgens uw eigen wensen. Het kan, het team van Wasserij Easy Wash staat voor u klaar.

Wij streven naar topkwaliteit, wij willen ons onderscheiden en hebben in onze wasserij oog voor detail en valse vouwen zijn uit den boze, om maar eens wat te noemen. Aan een groot deel van de reiniging komt ambachtelijk handwerk te pas. Als eigenaren werken wij zelf mee in het productieproces, dus garanderen constant kwaliteitscontroles. Kortom uw linnen servetten, tafellakens, bedlakens en overtrekken, handdoeken en badlakens en alle soorten werkkleding zijn bij ons in goede handen.

“Kwaliteit Voorop”

Textielverzorging is een vak apart. Wij beheersen dit tot in de puntjes. Easy Wash verkiest kwaliteit boven kwantiteit. Easy Wash werkt uitsluitend met de laatste nieuwe Miele professional wasmachines en drogers. Door de soft-care trommel in deze machines kan er met minder water (goed voor het milieu) worden gewerkt, maar belangrijker, uw was wordt beter schoon en slijt veel minder. Specifieke wasprogramma’s staan op de computerkaart van de machine, zodat alle soorten textiel gereinigd kunnen worden.

Normaal wassen wij met Ariel professional. De combinatie Ariel professional & Miele professional is uniek milieu besparend en kwalitatief niet te verslaan.

Voor specifiek textiel wordt gewassen met de chemicaliën en programma’s van Kreussler Duitsland.

 

Easy Wash reinigt al uw was

Neem contact opBel ons