Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Horeca wasserij

Horeca wasserij

Heeft u een onderneming in de horeca en zoekt u een goede wasserij voor uw bedrijfskledij en andere was? Dan bent u bij Easy Wash aan het juiste adres. Wij zijn een wasserij die gespecialiseerd is in het wassen van allerlei soorten textiel. Van bedrijfskledij tot linnen servetten en van tafelkleden tot vaatdoeken, er is niets dat Easy Wash niet voor u kan reinigen.

Laat de was van uw bedrijf in de horeca wassen in onze wasserij!

Wanneer u in de horeca werkt, weet u dat er altijd veel was is. Van vieze tafelkleden tot kleding voor de werknemers. Er is altijd wel iets wat schoon moet worden gemaakt. Wanneer u een bedrijf in de horeca hebt, is het dan ook erg handig om een vaste wasserij in te schakelen die dit voor u kan reinigen. Easy Wash is de vaste wasserij van diverse ondernemingen, in onder andere de horeca.

Beste producten

Bij Easy Wash wassen we uitsluitend met de beste machines en wasmiddelen. Zo beschikken we over de nieuwste apparatuur van Miele en gebruiken we het wasmiddel Ariel Professional. Wanneer we iets wassen met chemicaliën, doen we dit met de producten van Kreussler Duitsland. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goede en veilige reiniging.

Wij zijn u graag van dienst!

Easy Wash staat bekend om zijn goede reiniging en klantvriendelijke service. Bij ons bent u geen nummertje, maar kennen we u bij naam. En nog veel belangrijker: we weten precies wat uw wensen en eisen zijn! Wilt u gebruik maken van onze wasserij voor uw onderneming in de horeca? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010-2262470. Of kom langs bij onze vestiging aan de Groene Hilledijk 149 in Rotterdam. Wij zijn elke werkdag geopend 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur. Wij zijn u graag van dienst!