Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Stomerij Rotterdam

Stomerij Rotterdam

Een goede en vakkundige stomerij in het stadsdeel Feijenoord in Rotterdam. Zo kunt u Easy Wash omschrijven. De stomerij van Easy Wash is gevestigd aan de Groene Hilledijk 149 in het stadsdeel Feijenoord in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en stomen van diverse soorten textiel.

Diverse reinigingsmogelijkheden bij de stomerij in Feijenoord (Rotterdam)

Naast de stomerij service bieden wij ook andere reinigingsmogelijkheden in onze wasserij in het stadsdeel Feijenoord (Rotterdam). Van tafellinnen tot bedrijfskleding en van bad- en bedlinnen tot linnen servetten. We kunnen het bij Easy Wash voor u reinigen. In onze wasserij bieden we u de volgende diensten:

Beste apparatuur en wasmiddelen

In onze wasserij maken we gebruik van de beste apparatuur, namelijk die van Miele Professional. Deze zijn voorzien van soft-care trommels. Deze trommels zorgen ervoor dat machines minder water verbruiken (milieubewust), nog schoner wassen en de kleding die u erin wordt gewast slijt minder snel! Naast goede machines maken we ook gebruik van uitstekende wasmiddelen. We maken voornamelijk gebruik van Ariel Professional. Samen met de Miele apparatuur is het ons geheim voor een brandschone was!

Wij zijn u graag van dienst!

Bent u op zoek naar een stomerij in de omgeving van het Feijenoord, Rotterdam? Kom dan eens langs bij onze wasserij aan de Groene Hilledijk. Onze wasserij is elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan telefonisch contact op via 010-2262470. Zien we u ook terug in onze stomerij in Feijenoord, Rotterdam? Onze medewerkers zijn u uiteraard graag van dienst!