Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Wassalon Rotterdam Zuid

Wassalon Rotterdam Zuid

Uw kleding wassen bij een wassalon in Rotterdam Zuid? Het kan bij Easy Wash. Wij zijn een wassalon voor zowel particulieren als zakelijke klanten in Rotterdam Zuid! U vindt ons aan de Groene Hilledijk 149, in het stadsdeel Feijenoord.

De wassalon voor brandschone was in Rotterdam Zuid

Easy Wassalon is een wassalon in Rotterdam Zuid die persoonlijke aandacht en goede service hoog in het vaandel heeft staan. U bent bij onze wasserij dan ook geen nummertje, maar we weten uw naam en wensen voor uw wasgoed. Daarnaast vinden we goede reiniging natuurlijk erg belangrijk. Om dit te bereiken maken we gebruik van de wasmachines en drogers van Miele Professionals. Deze beschikken over zogenaamde soft-care trommels. Deze trommels zorgen ervoor dat uw kleding nog schoner wordt en niet slijt. Ook verbruikt de machine door deze trommel minder water en dat is natuurlijk weer beter voor het milieu!

Kies de dienst die bij u past

Bij onze wassalon in Rotterdam Zuid kunt u uw was zelf wassen, maar uw was ook laten wassen. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van onze fullservice, levert u uw was in bij onze balie en ontvangt u het volgende dag gewassen en gevouwen ophalen. Wilt u dat wij uw was bij u thuis ophalen en weer terugbrengen? Dat is geen enkel probleem met onze haal en breng service!

Kom langs of neem telefonisch contact op!

Wilt u gebruikmaken van de diensten van onze wassalon in Rotterdam Zuid? Kom dan langs bij onze vestiging aan de Groene Hilledijk 149. Of neem telefonisch contact op via 010-2262470. Wilt u gebruik maken van onze fullservice dienst? Dan zijn wij elke werkdag geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur. Voor de selfservice zijn wij iedere dag geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur.