Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Wassalon Rotterdam

Wassalon Rotterdam

Laat uw kleding wassen in de beste wassalon van Rotterdam, Easy Wash. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen en verzorgen van al uw waardevolle textiel! Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Door middel van onze professionele apparatuur en kennis kunnen we u uitstekende kwaliteit garanderen!

Maak gebruik van professionele apparatuur in onze wassalon in Rotterdam!

In onze wassalon in Rotterdam vindt u uitsluitend apparatuur van Miele Professional. Zowel de wasmachines als andere apparatuur zijn van deze fabrikant. De wasmachines van Miele zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten soft-care trommels. Door deze trommels verbruikt de machine niet alleen minder water, maar slijt uw kleding minder snel en wordt uw was nog schoner. Doordat de machine minder water verbruikt, is dit ook beter voor het milieu. U een schone was en het milieu ook wat gelukkiger! Dat is een win-win situatie toch?!

Geen nummertje

Naast dat wij uitstekende reiniging belangrijk vinden, geloven we in onze wassalon in Rotterdam ook in persoonlijke service. Wanneer u uw was bij ons doet of laat doen, kennen wij u bij naam en weten welke eisen en wensen u heeft. U bent dus geen nummertje, maar krijgt échte persoonlijke service op maat! Doordat wij alle klanten kennen, is in overleg erg veel mogelijk.

Diverse diensten

In onze wassalon in Rotterdam is het mogelijk om gebruik te maken van diverse diensten. Zo kunt u uw was zelf wassen in de zelfbedieningswasserette. Maar ook het laten doen van uw was is mogelijk. Daarnaast bieden we een haal en breng service. Dit houdt in dat wij uw was thuis of op een andere locatie ophalen en na het reinigen weer terugbrengen.

Kies voor kwaliteit en service

Kiest u voor de kwaliteit en persoonlijke service van onze wassalon in Rotterdam? Kom dan langs. U vindt ons aan de Groene Hilledijk 149. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur. Voor de selfservice zijn wij iedere dag geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. Wilt u uw vragen telefonisch stellen? Dat kan door te bellen naar 010-2262470.