Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Wasserette Rotterdam

Wasserette Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar een wasserette in Rotterdam Zuid, kunt uitstekend terecht bij Easy Wash, vlakbij het Zuidplein. Wij zijn een wassalon die is gespecialiseerd in het reinigen van uw waardevolle textiel. Maar ook voor de reiniging van leer of suède, dekbedden of kasjmieren kledij, kunt u terecht in onze wasserette in Rotterdam Zuid, in de buurt van het Zuidplein.

Easy Wash: de persoonlijke en kwalitatieve wasserette in Rotterdam Zuid

In onze wasserette in Rotterdam Zuid, nabij het Zuidplein, bieden we diverse mogelijkheden om uw kleding of ander wasgoed te reinigen. Zo kunt u zelf uw wasgoed wassen in onze selfservice. In deze selfservice mag u gebruik maken van de nieuwste apparatuur van Miele en zijn soft-care trommels. Deze soft-care trommels zorgen ervoor dat uw kleding minder snel slijt en uw was nog schoner is. Daarnaast verbruikt hij minder water, waardoor u ook nog eens aan het milieu denkt! In minder dan drie kwartier wassen en twaalf minuutjes drogen, is uw wasgoed uitstekend gereinigd en droog. Maak gebruik van onze grote vouwtafels en vouw uw kleding alvast. Wanneer u thuis komt kunt u de kleding zo in de kast schuiven.

Selfservice en fullservice

Naast de selfservice bieden we ook een fullservice dienst. Dit houdt in dat u uw vuile wasgoed afgeeft aan de balie en de volgende dag weer schoon kan ophalen. Wij zorgen dat uw wasgoed wordt gereinigd en u tijd overhoudt! Wilt u uw was op laten halen? Dat is geen probleem! Maak dan gebruik van de haal en breng service. Hierbij halen wij uw wasgoed op en brengen wij het gereinigd en gestreken terug.

Wij zijn elke werkdag geopend

Wilt u gebruik maken van de diensten die onze wasserette in Rotterdam Zuid biedt? Kom dan eens langs. U vindt ons aan de Groene Hilledijk 149. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 13.00 uur. Voor de selfservice zijn wij iedere dag geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op. U bereikt ons door te bellen naar 010-2262470. Wij zien u graag terug in onze wasserette in de buurt van het Zuidplein in Rotterdam!