Heeft u interesse in onze diensten?

N

UITSTEKENDE REINIGING

PROFESSIONELE APPARATUUR

PERSOONLIJKE SERVICE

Z

GEMAKKELIJK BEREIKBAAR

Home » Wasserij Rotterdam

Wasserij Rotterdam

Easy Wash is een wasserij met verschillende diensten in Rotterdam Zuid. Zowel particulieren als zakelijke klanten maken gebruik van onze diensten. Bij onze wasserij in Rotterdam Zuid bent u verzekerd van brandschoon wasgoed en persoonlijke service.

Easy Wash, de betere wasserij in Rotterdam Zuid!

Bij onze wasserij in Rotterdam Zuid kunt u dus gebruikmaken van diverse opties. Zo beschikken we over een selfservice wasserette. Hier kunt u zeven dagen in de week van 07.00 uur tot 21.00 uur, uw was doen. Dit doet u dan in de professionele wasmachines van Miele. Deze beschikken over zogenaamde soft-care trommels. Deze trommels zorgen ervoor dat uw was minder snel slijt en schoner is dan ooit tevoren. Daarnaast verbruikt de machine met deze trommel minder water, waardoor u dus ook nog eens uw steentje bijdraagt aan een beter milieu!

Fullservice en haal en breng service

Ook kunt u gebruik maken van onze fullservice. Dit betekent dat u uw vuile was afgeeft bij onze balie en het de volgende dag schoon en opgevouwen kunt ophalen. Wilt u liever dat wij uw was thuis ophalen en weer schoon terugbrengen? Dat is geen enkel probleem! Informeer bij onze balie naar de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Gebruik maken van onze diensten?

Wilt u gebruik maken van de diensten van onze wasserij in Rotterdam Zuid? U bent van harte welkom! Wij zijn voor de fullservice elke werkdag én op zaterdagochtend geopend. Voor de selfservice zijn wij iedere dag geopend van 07:00 uur tot 21:00 uur. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te bellen naar het volgende nummer: 010-2262470. Wij zijn u graag van dienst!